poster

Valerija

Valeria (2008)

Telenovela | Venezuela, ZDA

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi
Ocena uporabnikov: 2/10

EPIZODA: 119

POVZETEK

Miroslava vidi Lea i Valeriju kako se ljube u Piedadinoj sobi. Valeria odlazi, a Miroslava je slijedi jer je nešto želi pitati. Miroslava pita Valeriju mogu li ona i Jessica i dalje živjeti u Danielovu stanu jer ona nema kamo otići te joj objasni da je sve svoje bogatstvo dala potrebitoj djeci u Španjolskoj. Ona joj dopusti da još neko vrijeme ostane ondje, no Jessica mora odmah otići iz stana.Estrella se prisjeća noći kada je ubijen Renato i počinje sumnjati da su Renato i Alex bili ubijeni po naredbi Samuela Riquelmea. Osim toga, on je pokušao ubiti nju i Julija u kolibi. Estrella zato posjeti Samuela. Nakon svađe, zakune mu se da će se osvetiti zbog svih smrti koje je naredio, kao i zbog 18 godina koje je zbog njega provela u umobolnici.Angelita želi od Isidra saznati istinu o djetetu Ane Lucíje. Na kraju joj Isidro prizna da je imao ljubavnicu na poslu, no više nema ništa s njome. Angelita mu ne vjeruje i želi da joj oboje priznaju istinu.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.