poster

Valerija

Valeria (2008)

Telenovela | Venezuela, ZDA

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi
Ocena uporabnikov: 10/10

EPIZODA: 110

POVZETEK

Scarlet piše Miroslavi pismo u kojem joj objašnjava Leopoldovo podrijetlo da može uništiti Piedad.Samuel izvlači Juana Ignacija iz zatvora. Poslije mu objasni da je opsjednut Valerijom i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da bude s njom.
Piedad moli Valeriju da zaboravi što se dogodilo s Juanom Ignaciom da može početi ispočetka. Također zamoli Leopolda da odvede Valeriju daleko i da počnu ispočetka. Priznaje joj da je prevario Valeriju.Valeriji je teško zbog Miroslavina povratka. Boji se da bi joj mogla ukrasti kćerinu ljubav. Leopoldo se, potajice, nastavi viđati s Jessicom i ona mu daje hrpu ključeva od svoga stana.Angelita predlaže Isidru da budu kumovi djetetu Ane Lucíje i Isidro postaje nervozan.Miroslava halucinira o Leonardu.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.