poster

Valerija

Valeria (2008)

Telenovela | Venezuela, ZDA

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi
Ocena uporabnikov: 10/10

EPIZODA: 93

POVZETEK

Valeria je s Danielom koji je pijan i odluči tražiti odvojenu sobu da bi mogla spavati sama. Juan Ignacio zamoli Huga da mu pomogne ubiti Alexa. Alfredo razgovara s Leopoldom i upoznaje Lauritu koja ga zove djedom. Alfredo priznaje Piedad da će u pravom trenutku reći Leopoldu da je on njegov otac. Hipólita sumnja da se Isidru sviđa Ana Lucía.Lolita ima kokoš koja je progutala zaručnički prsten koji je Isidro kupio Angelini.Hugo se dogovori s Alexom da odu po njegova oca u bar pod izlikom da je ovaj pijan.Alex dolazi u uličicu u blizini bara i ondje ga napadnu Juan Ignacio i Hugo. Udare ga kamenom u glavu. Estrella traži Alexa zbog Tatianina lošeg predosjećaja. Dolazi u bar i susreće Julija koji je dobro.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.