poster

Valerija

Valeria (2008)

Telenovela | Venezuela, ZDA

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi
Ocena uporabnikov: 5.5/10
(4 glasov)

EPIZODA: 86

POVZETEK

Daniel kaže Leopoldu da nikad nije imao ništa s Valerijom kada ga ovaj upita za njihov odnos. Leopoldo je izgubljen jer ne zna tko mu govori istinu. Miroslava kaže Danielu da se Valeria sigurno želi udati za njega iz sažaljenja. On joj odgovori da se ne upleće u njegov život.Isidro želi razgovarati s Anom Lucíjom, ali ona ne želi pa ga Julio izbaci.Guillermo kaže Isidru da će Angelita patiti kad se uda za njega samo zato što Ana Lucía sada ne želi biti s njim. Escarlet kaže Alfredu da je Leopoldo njezin sin, a on upita Piedad zašto je šutjela.Samuel zaprijeti Piedad jer se dugo nije vratila kući, misli da je bila s Alfredom.Tatiana se vraća s medenog mjeseca, a Piedad joj kaže da je Leopoldo doživio prometnu nesreću i da svi misle da je mrtav, ali nije. Zamoli je da čuva tajnu. Tatiana kaže Leopoldu da je njegova kći i Valerijina. Valeria izbjegava odgovoriti na Leova pitanja. Tony zaprosi Miroslavu.Daniel zamalo da nije rekao Valeriji da je bolestan.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.