poster

Valerija

Valeria (2008)

Telenovela | Venezuela, ZDA

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

EPIZODA: 45

POVZETEK

Juan Ignacio i Samuel žele prisiliti Tatianu da se vrati u Riquelmeovu kuću i da zaboravi Estrellu. Ona odbija poći s njima, a oni bi je mogli i udarcima nagovoriti da pođe. Manon dolazi u stan i izbacuje ih. Mariela nastavlja mučiti Anu Lucíju. Isidoro je štiti, a ona počinje misliti da nije glup kao što je mislila. Juan Ignacio pod svaku cijenu želi zauvijek razdvojiti Valeriju i Leopolda da Valeria ne bude sretna. Glumeći nekoga drugog, nazove Valeriju i kaže joj istinu, ali kaže joj i da je Leopoldo organizirao otmicu djevojčice. Manon dovodi Tatianu u Valerijinu kuću kako bi rekla Valeriji istinu o njezinoj kćeri. Valeria je pita bi li htjela svjedočiti u njezinu korist na suđenju da može vratiti svoju kćer. Tatiana odbija jer ne želi poslati oca u zatvor.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.