SEZONA: 7

EPIZODA: 8

POVZETEK

Svatko od nas ima svoja dragocjena sjećanja kad je riječ o omiljenim jelima iz kuhinja naših baka. Sigurno se i vi sjećate barem jednog omiljenog bakinog specijaliteta.
Mirisi i okusi bakinih jela ne zaboravljaju se lako i ništa ih ne može zamijeniti, jer onako kako su kuhale naše bake nitko drugi ne zna. Ta sjećanja se trudimo oživjeti u emisiji u kojoj su prioritet zdrava, izgledom jednostavna, ali jako ukusna jela. Mirisi i okusi jela vežu nas čvrstim vezama obiteljskih uspomena. Oni su podsjetnik na bezvremenske vrijednosti koje brižno čuvamo uživajući u zdravoj i kvalitetnoj hrani.

Fotografije

Iz bakine kuhinjeIz bakine kuhinjeIz bakine kuhinjeIz bakine kuhinjeIz bakine kuhinjeIz bakine kuhinjeIz bakine kuhinjeIz bakine kuhinjeIz bakine kuhinje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Turlitava

    image
  • Kuharski mojster doma (2022)

    image
    Internationally renowned chef, Mark Moriarty, presents easy-to-follow recipes while cooking simple but fantastic dishes.
  • Eat Parade

    image
  • Fino i vino

    image
    Nova emisija o svemu finom što stvaraju vrijedni ljudi s naglaskom na domaće proizvode, ponudu ugostiteljskih i smještajnih usluga te gastronomiju i vino. Sve...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.