poster

EP u rukometu: Portugal - Island

2022 European Men's Handball Championship (2022)


POVZETEK

Svega godinu dana nakon Svjetskog prvenstva u Egiptu, Portugal i Island ponovno se susreću na Europskom prvenstvu. Podsjetimo se, oba tima igrala su u grupi F i tada je Portugal tijesno pobijedio Island (25-23). Obje su reprezentacije prošle u drugi krug te, baš poput Hrvatske, nisu izborile četvrtfinale. Na prošlom Euru 2020. Portugal je izgubio u borbi za 5. mjesto protiv Njemačke, a Island, nakon što je prošao prvi krug, završio je natjecanje na posljednjem mjestu u grupi I. Ove godine, Island i Portugal našli su se u skupini B u Budimpešti s domaćinom i reprezentacijom Nizozemske, u skupini u kojoj možemo očekivati veliku borbu za prva dva mjesta koja vode u daljnje natjecanje.

Fotografije

EP u rukometu: Portugal - Island

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Liga ASOBAL

    image
    Liga ASOBAL je najvišji razred klubskega rokometnega tekmovanja v Španiji.
  • Hungarian Women's Handball League

    image
    Nemzeti Bajnokság I je najvišja profesionalna liga za madžarske ženske rokometne klube.
  • EHF Champions League

    image
    EHF Rokometna liga prvakov je najpomembnejše rokometno klubsko tekmovanje za moške ekipe v Evropi in vključuje vodilne ekipe iz najboljših evropskih lig.
  • Women's EHF Champions League

    image
    EHF Liga prvakinj je redno letno tekmovanje evropskih ženskih rokometnih klubov.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.