poster

okovnik - Rokenrol u Zagrebu

Oko magazin (2015)

novice | Srbija

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

EPIZODA: 3

POVZETEK

U 40 polučasovnih epizoda serijala Rokovnik, koji se bavi rok scenom SFRJ, smešteni su najznačajniji autori i izvođači najpopularnije muzike XX veka.
Naziv Rokovnik je igra reči. Rokovnik je mesto gde su zabeleženi najvažniji događaji u periodu od 1958. do 2000. godine.
Serija je snimana nekoliko godina, na bitnim lokacijama na kojima je stvarana rok scena: u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Kragujevcu, Puli, Rijeci, Ljubljani, Novom Sadu i Skoplju.Tom prilikom, snimljeni su razgovori sa više od 300 učesnika i svedoka, i prikupljena je kompletna video-arhiva tog vremena, koja će prvi put biti prezentovana u serijalu.

Fotografije

okovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebuokovnik - Rokenrol u Zagrebu

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Vrijeme Europa

    image
    Slikovna prognoza prevladavajućeg ili značajnog vremena i najviše dnevne temperature zraka za 40 mjesta u Europi - do 18 sati za taj dan, poslije za idući.
  • Híradó

    image
  • Republika

    image
    Sve informacije iz Republike Srpske na jednom mjestu.
  • Lajme ALSAT-M

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.