SEZONA: 1

EPIZODA: 7

POVZETEK

Kuk je crni umiljati pas s najduljim stažem u skloništu. To što je dobre naravi, nikoga nije impresioniralo tako da se nitko nikad za njega nije zainteresirao. To smo odlučili promijeniti. Potrudit ćemo se pronaći mu udomitelje s kojima će biti zadovoljan. Netko je na smetlištu pokraj skloništa ostavio kutiju s mačićima. Dumovec nije sklonište za mačke, ali ne možemo ove male samo tako ostaviti. Ravnateljica će ih zato uzeti k sebi. I dok većina dobro napreduje, jedan je mačić stalno na rubu. Na Veterinarskom fakultetu će ga pregledati kako bismo doznali što je razlog njegova lošeg stanja. Otišli smo provjeriti i novog udomitelja opasnog Badija.
Glazba za seriju skladali su Vjekoslav Dimter, Damir Bačić i Mia Dimšić, a završni song Pieces of the puzzle izvodi Mia Dimšić.

Scenarist:

Fotografije

Udomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi me

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Izum

    image
    Otkrijte neke od najuzbudljivijih proizvoda koje su stvorili europski znanstvenici i poduzetnici. Ova serija pokriva sve, od novog načina uštede energije do...
  • Lovački klub

    image
    Dokumentarna emisija o lovu.
  • Žarište Zemlja

    image
    Žarište Zemlja - Ljepota stvaranja i rat čovjeka protiv života.
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.