SEZONA: 3

EPIZODA: 1 - zabavna emisija

POVZETEK

U trećoj sezoni zabavno-natjecateljskog showa 'Superpar' partneri prolaze kroz neobične zadatke testirajući tako svoje odnose i koliko se uistinu poznaju. Baš kao i u prethodne dvije sezone, gledatelje kroz show vodi poznati glumac i voditelj Enis Bešlagić, koji je natjecateljima ruka potpore, ali i rame za plakanje. Kuća kandidata smještena je u jednom elitnom zagrebačkom kvartu, gdje natjecatelji mogu uživati u zelenilu i miru, a svoje dane provoditi na tri kata kuće koja, uz voćnjak, oranicu i dvorište ima i vanjski bazen, ali i smještaj za jedan 'sretan' par. Natjecatelje očekuju 23 igre. Kakve sve uzbudljive igre i zadaci očekuje osmero novih parova te hoće li biti zadovoljni smještajem, gledatelji otkrivaju u trećoj sezoni zabavno-natjecateljske emisije 'Superpar'!

Fotografije

SuperparSuperparSuperparSuperparSuperparSuperparSuperpar

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • El cazador (2020)

    image
  • Slagalica

    image
    TV Slagalica je kviz sa najdužom tradicijom na Balkanu i jedna od najgledanijih televizijskih emisija u Srbiji. Uz ovaj, najpopularniji porodični kviz,...
  • Gra słów. Krzyżówka (2020)

    image
  • Последният печели

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.