SEZONA: 1

EPIZODA: 3

POVZETEK

U trećoj epizodi sudjelujemo u spašavanju štenaca u zagrebačkoj industrijskoj zoni, koji istrčavaju pred automobile i kamione. Trebao je to biti lagan zadatak, no psići su se zavukli ispod jedne kućice i hvatač Dalibor će imati dosta posla. Upoznat ćemo Medu i Mašu, brata i sestru, velike pse koji su nekad bili čuvari tvornice, a onda su vlasnici otišli, a njih su ostavili zatvorene u skučenom prostoru u kojem su jedva mogli ustati, a kamoli hodati. Mogu li takvi psi pronaći ljude koji će ih uzeti? Upoznat ćemo Gonzu i Garu, par koji savršeno funkcionira u skloništu, no svi su zabrinuti što će biti ako udomimo samo jednog. Idemo u obilazak udomljenih, tko zna što ćemo zateći?
Glazba za seriju skladali su Vjekoslav Dimter, Damir Bačić i Mia Dimšić, a završni song Pieces of the puzzle izvodi Mia Dimšić.

Fotografije

Udomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi me

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Lepše od Pariza

    image
    Sve je više sela u Srbiji koja postaju turističke destinacije. Mnogima je zato teško da odaberu gde da provedu odmor. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Emisija...
  • Dalmatinski kalendar

    image
    Što se događalo na području Dalmacije kroz davnu prošlost, pogledajte u emisiji "Dalmatinski kalendar"!
  • I mestieri di Mirko

    image
  • Grand Designs (1999)

    image
    Kevin McCloud follows people as they build their dream house, often focusing on modern design, energy efficiency, maximizing space and views.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.