poster

Vrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale Cabaret

Vrijeme je za jazz (2016)

glasba | Hrvaška

POVZETEK

Donosi snimke hrvatskih i inozemnih jazz-koncerata i festivala, reportažne preglede aktualnih događaja na hrvatskoj jazz-sceni.

Fotografije

Vrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale CabaretVrijeme je za jazz: Zvjezdan Ružić, The Knightingale Cabaret

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Glazbeni In

    image
    Ljubitelji domaće i strane glazbe svakog utorka u 21.30 mogu uživati u najnovijem izboru aktualnih glazbenih hitova. Svakog tjedna glazbeni izbor se mijenja, a...
  • Underground

    image
    Ako ste ljubitelj underground glazbe, glazbene minute ove emisije donose prave hitove za vas!
  • Ultimate Rap & RnB

    image
    We're gonna party like it's your birthday with the ultimate Rap & RnB bangers!
  • Novi hitovi

    image
    Emitovanje "Novi hitovi" na BN Music kanalu je popularna emisija koja predstavlja najnovije i najbolje glazbene hitove s Balkana.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.