poster

In familia Dei

In Familia Dei (2020)


Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi
Ocena uporabnikov: 10/10

POVZETEK

Najprije su upoznali Boga, a onda jedno drugo. Najprije je Bog izliječio njihova srca, da bi se ona mogla u potpunosti otvoriti i za ljubav čovjeka. Ivona je odrastala bez oca, proživljavala duboki gubitak smisla života i željela umrijeti. Goran je bio buntovni mladi čovjek, njegovo su mladenaštvo obilježile tučnjave, lake droge i alkohol. Bog im je darovao novo srce, novi život i jedno drugome. Danas su mladi bračni par i roditelji malog Noe. Upoznajte Ivonu i Gorana Plećaša i poslušajte njihovo svjedočanstvo u novoj 'In familia Dei'.

Fotografije

In familia DeiIn familia DeiIn familia DeiIn familia DeiIn familia DeiIn familia DeiIn familia DeiIn familia Dei

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Life on the Rock (1997)

    image
    Fr Mark Mary and his co-host, Doug Barry, talk about the life of Jesus Christ to a wide variety of guests, from athletes to actors.
  • Meditacija

    image
    Iscjeljenje vjerom - cjelovito iscjeljenje. Osjetite snagu koja leži u istinski pozitivno usmjerenom životu - i vi ce te postati slobodnijima, miroljubivijima i...
  • Ovo je Moja Riječ

    image
    Čitanje iz Evanđelja Isusovog.
  • The Journey Home (1997)

    image
    Each week EWTN host Marcus Grodi brings on a guest for an in-depth interview to hear their stories of conversion to the Catholic Faith. The guests come from...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.