EPIZODA: 4

POVZETEK

Sestre Barbara i Laura žive u Majskim Poljanama. Njihova kuća srušena je u potresu. Tlo na Banovini i dalje podrhtava, Barbara i Laura svakog se dana suočavaju sa strahom. Barbara se jako boji i pozvala je DigiDigija da je posjeti, dok Laura o svojim strahovima ne želi govoriti. DigiDigi odmah je krenuo ohrabriti djevojčice i objasniti im kako strah katkad može biti koristan i zaštititi nas od opasnosti.

Urednik: Ida Tomić

Fotografije

Najbolji dan: PaulaNajbolji dan: PaulaNajbolji dan: PaulaNajbolji dan: PaulaNajbolji dan: Paula

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Živalsko kraljestvo (2016)

    image
    Ova poučna BBC-jeva serija o životinjama istražuje svaki detalj njihova života i otkriva nam zanimljive činjenice o pripadnicima životinjskog svijeta. Vidjet ćemo...
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
  • Plan b (2017)

    image
  • Inside the Factory (2015)

    image
    How our favorite foods and products are made? Cherry Healey and Gregg Wallace go into the factories to figure out, while Ruth Goodman tell us about the historical...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.