SEZONA: 1

EPIZODA: 14 - Šaćir Ameti

POVZETEK

U novom izdanju emisije Muzički sat gostuje Šaćir Ameti, koji će pjesmom i zanimljivom pričom pokušati gledateljima O Kanala uljepšati nedjeljno veče. Ameti je sredinom prošle godine objavio pjesmu "Jutro je 5" i tako najavio novi album, drugačijeg žanra u odnosu na ono što je do sada pjevao. Reakcije publike su odlične, pa Ameti nestrpljivo očekuje da se stvore svi uslovi za objavljivanje novog albuma.
Je li tačno da je najbolji odbrambeni igrač u fudbalu na bh. estradi, zašto dragim osobama sa putovanja donosi čarape i štucne, šta mu najteže pada u poslu kojim se bavi, zašto navija za Juventus, samo su neke teme o kojima će Šaćir Ameti razgovarati sa Larisom Sarom Baltić, voditeljicom emisije Muzički sat.

Fotografije

Muzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički sat

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Svjetla pozornice

    image
    Zabavni glazbeni program Svjetla pozornice.
  • Kafansko veče

    image
    Zabavna emisija "Kafansko veče" u studiju uređenom poput prave balkanske kafane ugošćuje popularne izvođače iz BiH i regiona.
  • Muzički spotovi MRT

    image
  • Muzički šou

    image
    Muzički šou BN televizije.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.