Ocena uporabnikov: 9/10

EPIZODA: 4

POVZETEK

Reporterska ekipa HTV-a donosi vam jedinstven pogled na život u Južnoj Africi.
U posljednjoj epizodi vraćamo se u vrijeme prvih doseljenika iz Hrvatske. Od tada do danas prošlo je više od stoljeća. Što se promijenilo, gdje su Hrvati danas i što ih čeka sutra? Generacije doseljenika dijele s nama svoje uspjehe i padove, strahove i radosti. Ne propustite posljednju Sliku iz Južne Afrike.
Prije šest stoljeća otkrio ju je Vasco da Gama, danas je otkrijte i vi. Putujmo zajedno najjužnijom zemljom afričkog kontinenta.

Fotografije

Slike iz Južne Afrike: Hrvati u Južnoafričkoj Republici

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Zapis

    image
    Ova emisija predstavlja svojevrsnu razglednicu Crne Gore. Autor i voditelj Miomir Maroš, ideje za emisiju dobija od gledalaca koji žele da predstave svoje krajeve...
  • 42 - The Answer to Almost Everything (2021)

    image
  • Šaranski ribolov sa Stojanom Radosavljevićem

    image
    Kamere emisije "Šaranski ribolov" sa Stojanom Radosavljevićem u stopu prate poznatog sportskog ribolovca i bilježe sve njegove pustolovine. Stojan je aktivan...
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.