Cilj emisija je širiti pozitivne emocije, poticati toleranciju prema drugima, ali i kritičko promišljanje, učiti kako pomagati te biti aktivnim sudionikom u društvu. U središtu svake emisije je pojedinac, jer sretan pojedinac gradi sretnu zajednicu - kaže Bruno.
Uz pomoć stručnog suradnika i publike u studiju Bruno Šimleša rješavat će konkretne probleme iz svakodnevnog života: od zaljubljenosti do ljubavnih dilema, partnerskih i roditeljskih odnosa, ludih vjenčanja, ali i brakova u raspadu, uređenja doma, odgoja tinejdžera, pa sve do uživanja i ovisnosti o shoppingu.

Bilo je na kanalih:

HTV2  HTV4  HTV1  

PRIPOROčILA
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • Odgovorite ljudima

    image
    Odgovorite ljudima je dijaloška emisija gdje se obrađuju teme iz BiH, života, politike, sadašnjost i budućnost, aktuelne teme kroz razgovor sa kompetentnim...
  • Za sva vremena (2011)

    image
    Serijal ''Za sva vremena'' daje priliku našim uglednim muzičarima, glumcima, kompozitorima, novinarima, da pričom o numerama koje su za njih važne i neprolazne...
  • Da pređemo na ti

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.