Glavni sastojci „TV Čorbe“ su ljudi, pojave, situacije, događaji, fenomeni... Voditelj Stefan Buzurović i kreativni tim na čelu sa rediteljem Milanom Konjevićem, obrađuje svakodnevne (TV) pojave iz drugog ugla, sa suptilnim primesama ironije. Ekipa "TV čorbe" inspiraciju pronalazi u emisijama, serijama, filmovima, rijalitijima, vestima, na društvenim mrežama... I svemu onome što fascinira gledaoce, a vrlo često je potpuno besmisleno ili samo po sebi smešno.
Dakle, sve što čini naš TV život, svakodnevicu sa daljinskim upravljačem u rukama, predstavljamo na "uvrnut", malo iskrivljen način, a poruku gledaoci izvlače sami.
“Niko neće biti pošteđen. I domaći i strani mediji su nam i izvor i inspiracija. Možda će nam neko nešto I zameriti ali sve će biti u svojstvu zabave I humora, bez omalovažavanja ili vređanja”, otkriva voditelj Stefan Buzurović.
Zabavne, duhovite, bizarne, besmislene, neobjašnjive i skandalozne teme u novoj sezoni obogatićemo novim rubrikama. Maloj, ali efikasnoj ekipi autora „kulinara“, pridružila se i stand up komičarka Jelena Radanović, beskrajno duhovita, britka i odsečna mlada dama koja ne veruje da je čaša polupuna, ni da je poluprazna, već veruje da iz te čaše svi su pili. Naš poligon i dalje su mediji, društvene mreže, rijaliti programi, tabu teme, ljudi i događaji sa kojima delimo 21. vek. Raznovrsno, zabavno, ponekad edukativno, nekad samo zato što nam se može - to je recept za našu Čorbu koja ima samo jedan cilj: da vas makne od gluposti i nahrani smehom.

Bilo je na kanalih:

B92  

PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.