Povzetek:

Ova sezona počinje neočekivanim uvidom u strastvenu odnos Kim and Kanyea. Od Kanyeovog ubrzanog rasporeda, preko planova da dobiju četvrto dijete preko surogat majke, do stalne zainteresiranosti Kim za reforme u zatvorima, ništa ih ne usporava. Kourtney u potpunosti prihvaća stil života “moderne obitelji” koji dijeli sa Scottom, njihov glavni cilj je da budu pozitivni uzori svojoj djeci. U međuvremenu, Khloé se prvi put suočava s ulogom majke, dok se bavi i složenim emocijama u vezi sa statusom veze. Dodatno, Kris će sve ugostiti za Dan zahvalnosti u svom domu u Palm Springsu, ali je manje zahvalna kada blagdan ne ispadne kako je očekivala. Kris također odlučuje osloboditi svoju “unutrašnju vješticu” za glazbeni spot Ariane Grande "Thank U". Dok Kylie ima pune ruke posla sa svojom kćerkom, i dalje nalazi vrijeme da napravi rođendansku zabavu iz bajke za svoju sestričinu Dream. Uz fokus Roba na podizanje kćerke, Kim odlučuje da je vrijeme da pruži savjet starijoj sestri. Obitelj se pakira i odlazi na Bali gdje u miru uz povratak energije svatko od njih ima otkrivenja koja im mogu promijeniti živote. Uz sve nove događaje, obitelj Kardashian je bliža nego ikad i dokazuje da obitelj nadvladava sva ograničenja.

PRIPOROčILA
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Plač violine (2007)

    image
    Lamia is a young orphan who stays with her relatives, her life changes by famous musician Hüseyin Kenan's arrival.
  • Oglaševalci (2007)

    image
    Zgodba, ki se dogaja v šestdesetih letih v New Yorku, spremlja bleščečo in samovšečno "zlato dobo" oglaševanja – kjer vsakdo kaj prodaja in kjer nič ni tako, kot...
  • Asi (2007)

    image
    "Asi" tells the love story of Asiye 'Asi' Kozcuoglu and Demir Dogan, who after years of absence returns to his hometown Antakya. For three generations the...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.