Jesús je vrlo ugodan mladić, uvijek nasmijan, brižan i optimističan unatoč životnim neprilikama. Ujutro radi kao dostavljač pizza, popodne u kuhinji jednoga restorana, a noću se školuje za računovođu. Preselio se u Chicago prije sedam godina iz voljenog Monterreya nakon burne veze i prekida s djevojkom Verónicom koja ga je gušila ekstremnom urednošću. Nakon prekida odlučio je promijeniti okolinu i kreće u potragu za američkim snom. Preko jedne društvene mreže saznaje da Verónica ima sedmogodišnju kćer po imenu Valentina. Jesús istoga trenutka shvaća da ta lijepa djevojčica može biti njegova kći te otvarajući poglavlje iz svoje prošlosti, odluči nazvati bivšu djevojku i saznati istinu.

Verónica mu potvrdi da je Valentina doista njegova kći, ali također mu daje do znanja da njoj i kćeri on nije potreban jer je u braku s prekrasnim čovjekom. Međutim, Jesús želi upoznati svoju kćer i odlučuje se vratiti u Monterrey. Kako nema ušteđevine, za pomoć se obraća Uryju, ruskom imigrantu i redovitom gostu u pizzeriji. Ury mu ponudi da plati njegovu avionsku kartu te ga zamoli da zauzvrat odnese kovčeg dječje odjeće u sirotište. Jesús odmah prihvaća njegovu ponudu, sretan što će moći upoznati svoju kćer, no ne zna da kovčeg koji nosi ima dvostruko dno u kojem su skrivene tisuće dolara. Ury zove Rogelija Rivadeneiru, vlasnika i predsjednika uspješne tvrtke i javlja mu da je novac na putu.

Rogelio je samosvjestan muškarac, uspješan te najvažniji sam sebi. Čak ni njegova djevojka Alma, prekrasna žena, ne zauzima prvo mjesto u njegovu srcu. Sletjevši u zračnu luku, Jesús je uhićen zbog pranja novca te je odveden u policiju. Nemajući drugog izbora, da bi se spasio zatvora, priznaje sve što zna. Ury je uhićen u Chicagu, a Jesús je uvjetno oslobođen. Kada Rogelio sazna da je izgubio gotovo milijun dolara, zaklinje se da će se osvetiti onomu tko mu je upropastio taj posao. Potpuno uništena života, bez novca, bez posla i s kriminalnim dosjeom, Jesús mora započeti novi život. Pojavljuje se u Verónicinoj kući i napokon može zagrliti Valentinu. Međutim, kao uvjet da može viđati svoju kćer, Verónica zahtijeva od Jesúsa da ima posao i stan. Alma, lijepa i talentirana Rogeliova djevojka otkriva da Rogeliov brat Fernando ima aferu s jednom od tajnica tvrtke. Bijesna je te odlučuje pronaći tajnicu koju Fernando neće moći zavesti i želi zaposliti što ružniju. No sudbina dovede Jesúsa da se u tvrtki javi za posao. Kad se Alma i Jesús upoznaju, između njih se pojavi kemija… Pogledi, kucanje srce i sve ono što se događa kad srce kaže da. Jesús traži posao u računovodstvu, a Alma traži tajnicu i međusobno se ne razumiju u potpunosti. Alma misli da nije loša ideja da umjesto privlačne tajnice zaposli učinkovitog tajnika. Unatoč kriminalnom dosjeu, odluči zaposliti Jesúsa a da mu ne napomene o kojem je radnome mjestu riječ.

Jesús pronalazi stan u središtu grada. Upoznaje susjedu Chatitu, ekscentričnu ženu u početnoj fazi Alzheimerove bolesti, ali iznimno drago i ljubaznu. Ona mu postaje poput majke. Kad Jesús dozna de će raditi na mjestu tajnika, odbija prihvatiti posao tvrdeći da je on puno više od obične tajnice te bijesno odlazi iz tvrtke. Chatita ga podsjeti da ako želi viđati svoju kćer, treba prihvatiti posao. Stoga se Jesús vraća u namjeri da bude najbolji mogući tajnik ne znajući da je vlasnik tvrtke u kojoj će raditi istodobno i vlasnik kovčega, odnosno novca koji su mu pronašli u zračnoj luci pri dolasku u zemlju. Da stvar bude još gora, Fernando, koji će također biti njegov šef, odlučuje mu maksimalno zagorčati život kako bi ga prisilio da da ostavku, a da se na njegovo mjesto vrati tajnica Jessica s kojom ima aferu.

Bilo je na kanalih:

POP TV  

PRIPOROčILA
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Mama i tata se igraju rata (2020)

    image
    Veljko je glumac koji nikako ne može da se snađe u novim vremenima. Čeka svoju veliku umetničku šansu koja nikako ne dolazi. Njegova supruga, Jadranka,...
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Sodobna Družina (2009)

    image
    Ameriške družine so vseh vrst in barv. Vzorec moža, žene in povprečno 2,5 otroka je stvar preteklosti - kot je kmalu jasno v komičnem portretu iz ptičje...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.