Ocena uporabnikov: 5.3/10
(3 glasov)

„Gradi(ONA) nova je lifestyle emisija, koja ruši stereotipe o ženama majstorima i iz emisije u emisiju educira, inspirira i zabavlja. Koncept emisije kakvu gledatelji do sada nisu imali prilike vidjeti na malim ekranima bavi se uređenjem interijera, a zbog neobičnog pristupa temi, neke bi čak mogla potaknuti i na renovaciju koju uopće nisu planirali. Što kad stvari na gradilištu krenu po zlu? Kako doskočiti propustima u ranijoj gradnji? Kako planirati i na što pritom paziti? Kako opremiti prostor i na čemu nikako ne štedjeti – gledatelji će otkrivati svake subote. Ana-Marija Percaić, glumica i dizajnerica interijera, uspjela je spojiti svoje dvije velike strasti u jedan projekt i gledateljima pružiti realno iskustvo renovacije objekta. Emisija prati kompletnu i detaljnu obnovu stare, zapuštene vikendice na Plešivici, a Ana-Marija prolazi kroz sve izazove, predstavlja rješenja i inspirira.

Oddajanje na kanalih:

RTL2  

Bilo je na kanalih:

RTL  

Naslednje epizode:

sobota
04:55
Gradi(ONA) 2, ep. 3, lifestyle emisija
danes
11:55
Gradi(ONA) 2, ep. 4, lifestyle emisija
4. 05. 24
05:40
Gradi(ONA) 2, ep. 4, lifestyle emisija
5. 05. 24
12:00
Gradi(ONA) 2, ep. 5, lifestyle emisija
PRIPOROčILA
  • Nek' ide život (2019)

    image
    U sitcomu koji potpisuju Vladimir Đorđević kao scenarist i Slobodan Šuljagić kao redatelj gledamo obitelj Savković i njezine čudesne članove. Gledamo ih i s njima...
  • Reci mi Kat (2021)

    image
    A 39-year-old woman decides to use the money her parents had been saving for her wedding to open a cat-themed cafe.
  • The Shameless Three (2002)

    image
    Die Dreisten Drei – Die Comedy WG is a German sketch comedy series, which aired from 2003 to 2008 on Sat.1 and returned in February 2012 with a new cast.
  • United States of Al (2021)

    image
    A warm-hearted comedy about the friendship between Riley, a Marine combat veteran struggling to readjust to civilian life in Ohio, and his Afghan interpreter...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.