Što je zajedničko ludome kralju Ludvigu II. i Waltu Disneyu? Što spaja lik Mona Lise i vrtnog patuljka? Zašto je danas Madonna slavnija od Madone? Uživamo u obilju... zašto uživamo u kiču? Ljubak i dopadljiv, katkada opasan, nalazi se svuda oko nas... Kako je nastao? Je li kič nastao odjednom ili je oduvijek svojstven čovjeku? Nalazi li se u oku promatrača ili postoje objektivni kriteriji prosudbe? Je li upravo kič izraz duha našeg vremena? Odbacite predrasude i pripustite kič u svoj dom! Vodimo vas na ružičastu stranu umjetnosti, obećavamo festival kiča! Predobro da bude kič!
Dokumentarna serija "KIČ?" Nane Šojlev kulturološki propitkuje pojam kiča. Predano stvarajući seriju tijekom dvije godine, obišli smo cijelu Europu: snimali smo u Austriji, Italiji, Njemačkoj, Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Francuskoj... da bismo doznali što je kič, kada je i kako nastao, postoje li različite vrste kiča i u čemu je tajna njegove sveprisutnosti.

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.