POVZETEK

"Tačka prekida" je film o herojima iz stvarnog života koji se u svakodnevnom poslu suočavaju sa mogućnošću da oduzmu nečiji život, bez prave šanse da reaguju, nakon čega su teško sposobni da žive bez gorkog osećaja krivice.
Film istražuje duboke traume koje pogađaju mašinovođe, nastale usled nesreća na železničkim šinama. Neki od njih su pregazili preko 20 ljudi tokom svoje karijere, od čega su većina bili slučajevi samoubistva.
"Tačka prekida 2" govori o Saši Lazareviću, bivšem radniku Železnica Srbije, jedna od žrtava koje su, zahvaljujući proviđenju, preživele gaženje na železničkoj pruzi. U nesreći u kojoj je poginuo njegov kolega, prvog radnog dana na novom poslu pregazio ih je voz. Njegov pogled na život je obeležen ovom tragedijom, iako se u potpunosti rehabilitovao. Ipak, on često sebi postavlja pitanja koja opterećuju i počinioca i žrtvu do kraja života.

Recenzije


Ni pregledov
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.