poster

Felix and the Hidden Treasure

Felix and the Treasure of Morgäa (2021)

Režiser: Nicola Lemay

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi
Ocena: 5.7/10
Ocena uporabnikov: 10/10
(2 glasov)

POVZETEK

Convinced that his father, who had disappeared at sea two years earlier, is still alive, the 12-year-old Felix sets out to find him in the company of Old Tom, a retired fisherman, Squawk, the one-legged parrot and Rover, a cat who acts like a dog. Their journey takes them to the Darkshadow Island, to an underground city where a secret society is hiding, led by the megalomaniac Morgäa, possessor of a priceless treasure.

Fotografije

Felix and the Hidden Treasure

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • The Lucky Dragon (2009)

    image
    Follow the journey of a mischievous dragon that has been transformed by magic into a little boy and exiled from his home in the clouds to live among humans.
  • Asterix (1976)

    image
    Rimski cesar Julij Cezar izzove skupino neukrotljivih Galcev, da opravijo dvanajst nemogočih nalog.
  • Mišek Stuart Little 2 (2002)

    image
    Stuart pred Sokolom reši kanarčico Marjetico. Ta se preseli k Littlovim, kar vznejevolji nergaškega družinskega mačjega člana Snežka. Nekega dne Marjetica izgine,...
  • Samova pustolovščina: Skrivni prehod 3D (2010)

    image
    Življenjska zgodba morske želve, ki se je izvalila leta 1959 in v oceanih preživela 50 let, zaradi česar dobimo vpogled v to, v kolikšni meri človek vpliva na naš...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.