poster

Treći element: Čistači mora u opasnosti

Treći element

Hrvatska
Redatelj: Gordana Bolčić

SADRžAJ

Nedavno je našeg najvećeg školjkaša, europsku plemenitu perisku, napao nepoznati parazit i time je doveo do ruba izumiranja. U Trećem elementu govorimo o uzrocima zaraze, nepoznatom patogenu koji napada perisku, o njezinoj važnosti i važnosti njezine zaštite te naporima znanstvenika da je očuvaju. Dotaknut ćemo se i drugih jadranskih školjkaša, poput kamenice i dagnje.
Gosti su: izv. prof. dr. sc. Ana Gavrilović, Agronomski fakultet, Sveučilište u Zagrebu i doc. dr. sc. Tomislav Šarić, Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu, Sveučilište u Zadru.

Fotografije

Treći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnostiTreći element: Čistači mora u opasnosti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.