EPIZODA: 119

SADRžAJ

Dok Leopard misli kako nikada neće ostaviti Marichuy i da će ga ta ljubav spasiti od Ivette, Juan Miguel pati shvaćajući da će je zauvijek izgubiti uda li se ona za Omara. Cecilia posjećuje Marichuy i moli je da pođe živjeti s njom u njezinu kuću jer joj ona znači više od ičega u životu, a Estefania truje Patricija govoreći mu da je Ceciliji važnija njihova kći od njega. Onelia sazna da se Blanca vratila u kuću i, iako zna da je zaključana u svojoj sobi, govori Balbini da Juan Miguel nije svjestan opasnosti u kojoj Mayita živi u blizini ubojice. Patricio odluči otići iz kuće prije nego mu Cecilia to kaže, kao što je učinila i Estefaniji. Marichuy ne želi živjeti u kući Velardeovih i prizna svojoj majci da možda nikada neće moći oprostiti svom ocu. Beatriz kaže Franciscu i Luisi da će ih Eduardo moliti za njezinu ruku i oni su zbog toga sretni. Amador posjeti Beatriz kako bi joj prijetio i uvjerava je da će, ukoliko ne prekine s Eduardom, uzeti njihovog sina. Amador govori Estefaniji da je Marichuy prihvatila odigrati zadnju ulogu u kojoj na kraju umire zbog ranjavanja pištoljem i izgleda da joj je zbog toga sinula zla ideja. Israel i Becky posjećuju oca Anselma kako bi mu rekli da se žele vjenčati, a on im kaže da će odmah započeti postupak.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.