EPIZODA: 1

SADRžAJ

Prva epizoda donosi priču o Volteru Bogdaniću, novinaru Njujork tajmsa, trostrukom dobitniku Pulicerove nagrade. Volt potiče iz stare srpske kolonije u Čikagu. Studirao je novinarstvo i politiku na Univerzitetu Viskonsin, a profesionalno se novinarstvom počeo baviti 1973. godine.
Prvu Pulicerovu nagradu dobio je 1988. godine kao reporter lista Wall Street Journal za istraživanja i seriju tekstova o ilegalnim medicinskim laboratorijama u Americi, na osnovu kojih je napisao knjigu Velika bela laž. Drugog Pulicera je osvojio 2005. godine za istraživanje nesrećnih slučajeva u američkoj železnici, pod nazivom Smrt pod vagonima, a treću Pulicerovu nagradu, 2008. godine za istraživački tekst o otrovnim kineskim proizvodima na američkom tržištu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Katoličanstvo (2011)

    image
    Ljepota i istina katoličke vjere prikazane su u serijalu koji vizualno oduzima dah. Putujte s poznatim autorom, govornikom i teologom, biskupom Robertom Barronom...
  • People and Power (2007)

    image
    Al Jazeera's weekly investigative documentary program that looks at the use and abuse of power.
  • Beautiful Excursions (2006)

    image
  • Superjahte iznutra (2018)

    image
    Superjahte iznutra je šestodelna serija o dizajnu i inženjerstvu najboljih jahti na svetu. U emisiji pričamo sa vodećim dizajnerima enterijera i pomorskim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.