SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

U osmoj emisiji Rani radovi predstavljamo kratkometražni igrani film Tomislava Šobana Polufinale.
Na juniorskom prvenstvu Hrvatske u mačevanju uz Svebora će prvi put nastupiti i njegov mlađi brat Kristian. Dok je Kristian neopterećen rezultatom, Svebor ima visoka očekivanja.
Kratkometražni igrani film o odnosu dvojice braće u koji se iznenada uvlači rivalstvo, nastao je 2014. godine u produkciji Akademije dramske umjetnosti kao ispit producentice i redatelja na trećoj godini BA studija. Režiju i scenarij potpisuje Tomislav Šoban, snimatelj je Matija Pekić, montažer Bojan Ocvirek Mijatović, scenograf Tomislav Šoban, kostimografkinja Katarina Pilić, oblikovatelj zvuka Srđan Popović, a producentica Tena Gojić. U filmu igraju Jadranka Đokić, Kristian Bonačić, Svebor Kamenski Bačun, Barbara Nola i drugi.
Film je prikazan u programu Kockice na Zagreb film festivalu 2014., na Pulskom filmskom festivalu, a na Tabor film festivalu 2015. osvojio je nagradu kao najbolji film u domaćoj konkurenciji.
Emisija Rani radovi nastaje u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti.

Urednik: Zinka Kiseljak

Fotografije

Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"Rani radovi: "Polufinale"

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Trgovci automobilima (2003)

    image
    Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
  • Putevi srednjeg veka

    image
    Serijal je pokušaj da odgonetnemo prošlost i otrgnemo od zaborava Nemanjiće koji su, i pored čestih vojevanja sa velikim silama kakve su bile Vizantija, Bugarska...
  • Kajkavci

    image
    "Kajkavci" je popularni program koji slavi kulturu, tradiciju i način života kajkavskog govornog područja Hrvatske.
  • Vikinzi na ledu (2021)

    image
    A look at the wild and dangerous world of commercial ice fishing on Lake Winnipeg. Here, modern day vikings set out on thin ice to stake their claim to the...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.