SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Proljeće se budi na imanju Jimmyja Dohertyja u Suffolku. Nije to samo dom za svinje, ovce i goveda nego se na gotovo 200 hektara prostire i šuma i park divljine pun egzotičnih životinja. Sa svojom požrtvovnom ekipom čuvara Jimmy se brine za osamdeset životinjskih vrsta. Od okota nove janjadi i mladunčadi sobova do posebnih potreba kapibara i tapira, poslovi i problemi samo se gomilaju. Jedan je od njih i potraga za odbjeglim merkatom.
Proljeće na Jimmyjevu imanju znači dolazak mnoštva janjadi. Jimmy se specijalizirao za rijetke pasmine, a jedna ovca - kamerunka - donijela je na svijet blizance. Vjeruje se da u svijetu postoji još samo oko tisuću kamerunskih ovaca pa je to sjajna novost. Ovca je odbacila jedno od svojih janjaca pa Jimmy mora pronaći način da podigne Littlefoota i uklopi ga u stado.
Drugdje rano proljetno sunce donosi nove nevolje Jimmyjevoj ekipi. U parku divljine među valabijima je i albino Jensen. Nema pigmentaciju koja bi ga zaštitila od Sunčevih zraka pa ga čuvari moraju mazati kremom za sunčanje, i to ako ga uhvate.
Na redu je hvatanje životinja u ograđenom prostoru za merkate. Jedan drski stanar otkrio je način da bježi i opet se vraća. Ekipa ga je nazvala Steve McQueen i moraju smisliti plan da spriječe njegov sljedeći veliki bijeg.
Dok na polja i u obore stiže novi naraštaj, posao ne stoji. Zimsko vrijeme ostavilo je štetu u ograđenom prostoru kapibara pa tri druželjubiva krupna glodavca dobivaju novo područje za istraživanje. Jedan mužjak kapibare, Fernando, ne reagira na liječenje nakon duge bolesti i Jimmy i ekipa našli su se pred najgorom dvojbom.

Fotografije

Proljeće na Jimmyjevoj farmiProljeće na Jimmyjevoj farmiProljeće na Jimmyjevoj farmi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.