poster

Na večeri kod... Gordana Lazarević

Na večeri kod...

zabavni | Srbija

SADRžAJ

Gordana Lazarević ugostila tim "So"
U ovoj epizodi serijala se "Na večeri kod...", videćete kako je pevačica Goca Lazarević ugostila, nahranila i zabavila članove ekipe "So": Marko Kon, Bojana Ordinačev, Bojan Marović, Suzana Mačić, Izvorinka Milošević i Vlada Kovaćević.
Domaćica se, u ime tima "Biber" potrudila da gostima iz suparničkog tima osim odlične hrane, ni šale i zabave ne manjka - te je iskreno poverila zašto ustvari baš i ne voli da kuva, iako "joj je mesto u kuhinji". Saznaćemo i kome je bila namenjena pesma "Vidovdan" ali i kako popularna pesma "Mala žena" zvuči na pijaci.
Popularna pevačica narodnog melosa otkrila je i kako joj je Milutin Popović Zahar svojevremeno recitovao poeziju Žaka Prevera ali i da mu je za mnoge pesme često bila "probna traka"... Saznaćete i zašto je njihov sin uveren da su mu roditelji "tandem koji pobeđuje".
O Gocinim kulinarskim veštinama izjasnila se i njena dugogodišnja prijateljica a videćemo i šta tačno podrazumeva recept zvani - "najbolji način da se "upropasti" teletina"...
U fantastičnom raspoloženju, uz mnogo smeha i duhovitih opaski, čuveni "Vidovdan" zapevaće i Izvorinka Milošević, Suzana Mančić i Marko Kon.

Fotografije

Na večeri kod... Gordana LazarevićNa večeri kod... Gordana LazarevićNa večeri kod... Gordana LazarevićNa večeri kod... Gordana LazarevićNa večeri kod... Gordana Lazarević

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • BN Radio

    image
    BN Radio je popularna radio emisija na BN muzičkom kanalu koja donosi najnovije hitove i uzbuđenje iz svijeta muzike.
  • Preci, a počeci

    image
  • REV

    image
    Novi način razmišljanja i nove tehnologije revolucioniraju ne samo naše automobile, nego naše gradove i način života. Rev gledatelje vodi u živahnu, informativnu...
  • Sretan rođendan

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.