poster

Alhemija Balkana - Slovenija

Alhemija Balkana

dokumentarni | Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Srbija

SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Postojnsku jamu posjeti milon ljudi godišnje. Najviše Italijana i Južnokorejaca. Najpoznatiji stanovnik Postojnske jame je naravno čovječja ribica.

Tradiciju besplatnog liječenja u Sloveniji ugrožavaju rastuće cijene zdravstva. Ali, postoje i klinike za ljude koji nemaju zdravstveno osiguranje, ali imaju pravo na besplatne usluge.

Zapjevao nam je Magnifico, koji je zadržao svoj južnjački stil.

Boravili smo u Termama 3000. Slovenci ne vole reći liječilište, banja, nego odlazak u terme doživljavaju kao rekreaciju, odmor, i tamo odlaze nekoliko puta godišnje. Termalni turizam čini 40 posto slovenskog prihoda od turizma.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tajne Mekonga (2017)

    image
    Slijev rijeke Mekong jedno je od biološki najraznolikijih područja na svijetu, ali i jedno od najmanje istraženih. U ovom desetodijelnom serijalu putujemo niz ovu...
  • Sudska kamera (2019)

    image
    SUDSKA KAMERA donosi vam najdramatičnije trenutke iz američkih sudnica. Od zastrašujućih ispada do gnjevnih sudaca, ova vas serija odvodi na poprište zbivanja da...
  • Psi: Neispričana priča (2017)

    image
    Psi su mnogo više od samo voljenih ljubimaca – u početku su bili divlji grabežljivci, no tijekom vremena doživjeli su velike promjene. Nova serija Discovery...
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.