Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Prisjećamo se ljudi koji su svojim pričama u Pulsu obilježili 2019. godinu:
Obitelj Bakoš iz Nijemaca pred našom je kamerom izrekla poruke koje su se dojmile mnogih i dobro ih je još jednom čuti. Njihova staja nije utihnula, unatoč sustavu, birokraciji i iseljavanju iz Slavonije. Ne planiraju otići, nego hrabro kroče dalje, a recept njihova uspjeha i života na istoku Hrvatske vrlo je jednostavan - rad, rad i samo rad.
Mlada glumica Ana Marija Veselčić svoje je iskustvo odrastanja u domu iskreno pretočila u monodramu "Domaši", svoj diplomski rad za koji je dobila i Nagradu hrvatskog glumišta. Prisjećamo se njezina svjedočanstva u Pulsu koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.
Ne vole da ih novinari nazivaju herojima. Kažu - mi samo radimo ono za što smo obučeni i plaćeni. Ipak, kad izbliza vidite posao pilota kanadera, teško je ne reći da su face. Gdje god bili, što god radili, na poziv ostavljaju sve i kreću u akciju! Kakav je posao i život pilota kanadera?
Trešnjevački fakin Igor Recek zvani Gangster nekoć je osvajao plesne podije zagrebačkih klubova rockabilly-ritmom u nogama. Strastveni je skupljač starina, osobito onih iz 50-ih i 60-ih. Retro namještaj mu je toliko ušao pod kožu da je na prsima istetovirao dnevni boravak. Upoznajte legendu plesnih podija.
Emisija je premijerno prikazana u siječnju 2020. godine.
Urednica projekta: Maja Tokić
Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi.

Fotografije

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.