SADRžAJ

Poznato lice Prve i B92 televizije, Miloš Urošević pridružio se voditeljskom timu Jovani Vukojević i Bojani Bojović koje nas, trenutno, svakog radnog dana iz studija Prve izveštavaju o svim aktuelnim dešavanjima.

Korona virus zatvorio je ceo svet u svoje domove ali ekipa "150 minuta" trudi se svakog dana da svojim gledaocima bar malo olakša ove dane u izolaciji. Radnim danima od 13 časova na Prvoj vam donosimo najnovije informacije iz Srbije i sveta, pričamo o trenutnoj vanrednoj situaciji, delimo savete o ishrani i zdravlju, kako da savladamo strah i strepnju, a takođe vas očekuju i uključenja naših reportera sa različitih gradskih lokacija.
Izvršna urednica: Aneta Radivojević

Fotografije

150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • New York Fashion Week

    image
    FashionTV brings you the latest coverage during the world's biggest fashion weeks, highlighting the best shows, backstage moments, front row appearances of the...
  • Isa Soares Tonight

    image
    Isa Soares analizira dnevne vijesti, birajući važne priče i potiče raspravu o tome zašto su važne.
  • Regija aktualno

    image
    Angažiranost svih novinara i snimatelja oko praćenja dnevnih događaja, koji se u regiji, ovisno o važnosti, prezentiraju u trajanju do dvije minute. Regija...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.