SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

U Yorkshire Dalesu Vanessa i Nigel, novi voditelji Tan Hill Inna - puba na najvećoj nadmorskoj visini u Britaniji - uvjereni su da će, unatoč lošim prognozama, uspješno poslovati i da će pub u ovom zabačenom dijelu Swaledalea preživjeti oštru zimu. No nisu vodili pub zadnjih 30 godina.
Za to vrijeme u Lake Districtu farmer Pip Simpson odlučuje poduzeti sve što je u njegovoj moći da obrani svoja stada od kradljivaca te svoje ovce oboji u jarko narančasto. No hoće li to odvratiti lopove od njihova nauma?
Mogu li momci iz pivovare Dent - Rich, Keith i Joe, koji su gradski život zamijenili seoskim kako bi ostvarili svoj san o proizvodnji zanatskih piva u jednom od najzabačenijih krajeva u Engleskoj, opstati u ovom poslu unatoč tome što se u Dalesu gotovo svakodnevno otvaraju nove minipivovare?
Bivši upravitelj hotela Jon Bennett svakodnevno svladava uspon dug 950 m do vrha Helvellyna kako bi prikupio aktualne podatke o vremenskim prilikama i poslao ih u obližnju meteorološku stanicu, koja zatim izdaje upozorenja planinarima i avanturistima.

Fotografije

Život u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parku

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.