Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Eterična ljepota Islanda učinila ga je jednom od najpoželjnijih turističkih destinacija, a putopisac Goran Jović vodi vas na ovo magično mjesto vulkana, glečera i gejzira, na kojem u zalasku sunca možete uživati satima. U ovoj putopisnoj avanturi saznat ćete i kako je Justin Bieber umalo doveo do uništenja jednog od islandskih kanjona.
Mnogi mladi Hrvati trbuhom za kruhom pakiraju kovčege i odlaze živjeti u Njemačku. Iako veće plaće i bolji uvjeti rada zvuče primamljivo, nije sve tako bajno kako se čini. To su dokazali Hrvati koji desetljećima žive u Njemačkoj, a otkrili su kakav je život u iseljeništvu i što im najviše nedostaje iz domovine.
IN magazin vodi vas na zagrebačku premijeru filma 'Više ne znam ko smo mi' scenarista i redatelja Borisa Homoveca. U filmu glume Luka Dragić, Mislav Čavajda, Bojana Gregorić Vejzović i Robert Budak koji nas je nažalost prerano napustio u 27. godini života.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ni crno ni belo

    image
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
  • Jutro (2018)

    image
    Od 6.55 radnim danima ponovo se budimo uz Anđelu i Miloša, dok vikend izdanja Jutra od 7.55 vodi Marija Savić Stamenić. „Jutro sa Anđelom i Milošem”, je jutarnji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.