SEZONA: 1

EPIZODA: 32

SADRžAJ

Corrado želi da Alberto postane novi upravitelj teretne željeznice za prijevoz mramora. Tijekom ženskih proturatnih demonstracija Lucrezia zadobije ozlijedu glave, a Silvia je odvede u bolnicu. Alessandro je u Torinu kolabirao i sad se čini da mu je zdravlje opasno narušeno. Liječnici misle da je u pitanju letargični encefalitis, bolest kojoj nema lijeka, no časna Agnese je hitro doputovala u Torino i naslućuje da Alessandrovi simptomi mogu biti uzrokovani zloporabom opijata. Tijekom oštre i izravne rasprave o poslovnim pitanjima Corrado otkriva Brandu dogovor koji je sklopio sa Silvijom kojim je platio njegovo liječenje, pod uvjetom da se ona odrekne njihove veze. Branda to strašno uznemiri. Pođe upitati Silviju zašto mu to nikad nije rekla. Čini se da je sada prekasno za sve jer... Italija je ušla u rat!

Fotografije

Žrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.