poster

Draga neprijateljica

Querida Enemiga (2008)

drama, romantika | Meksiko

EPIZODA: 108

SADRžAJ

Sara naoružana bježi iz policijskog automobila. Stavlja lisice ženi kojoj otme automobil i odveze se. Sara odluči potražiti Lorenu. Ernesto i Alonso saznaju za Sarin bijeg i pokušaju upozoriti Lorenu. Maruja je zabrinuta za Alonsa jer zna da bi ga Sara mogla potražiti. Omar zamoli sestre da odvedu Lorenu u San Martin jer će ondje biti na sigurnom. Nakon što su Ernesto i Alonso otišli, Lorena shvati da voli Ernesta i pozove ga da je posjeti prije nego što otputuje. Ernesto stiže u Loreninu kuću i ona potrči prema njemu, no Sara krene na nju automobilom. Ernesto gurne Lorenu i Sara udari njega automobilom. Arturo dobiva još jednu poslovnu ponudu u visini dva milijuna pesosa i proda kuću. On i Catalina se moraju hitno iseliti. Jorge pošalje poruku Bettini s Ivanovog računala kojom je poziva na ples i govori joj ružne stvari o Ivanu. Bettina mu odgovara da voli Ivana i da ne želi imati ništa s njim. Ivan vidi poruku i shvati što se događa. Pođe razgovarati s Bettinom i ondje nalazi Jorgea koji pokušava napastovati Bettinu i njih se dvojica potuku. Jorge odlazi, a Ivan i Bettina priznaju jedno drugomu da se vole i pomire se.

Fotografije

Draga neprijateljicaDraga neprijateljica 02Draga neprijateljica 03Draga neprijateljica 04Draga neprijateljica 05Draga neprijateljica 06Draga neprijateljica 07Draga neprijateljica 08Draga neprijateljica 09Draga neprijateljica 10Draga neprijateljica 11Draga neprijateljica 12Draga neprijateljica 13Draga neprijateljica 14Draga neprijateljica 15

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.