Lorena i Sara odgajane su zajedno u sirotištu i premda su karakterno potpuno različite, vole se kao da su sestre. Lorena sanjari o vlastitoj obitelji i voli kuhati. Sara je materijalistica i oduvijek mrzi sirotište, te je vrlo ambiciozna. Lorenina je najveća želja da postane kuharica i jednoga dana odluči oprostiti se s redovnicama koje su je odgajale i odlazi studirati kulinarstvo u México. Istoga dana nadstojnica sirotišta otkriva da je Sara ukrala novac. Nakon što se njih dvije suoče, nadstojnica doživi srčani udar i umre. Sara bježi sa svojim ljubavnikom i suradnikom, Chalom, vozačem u sirotištu. Kako bi izbrisala svoju prošlost uzima svoje i Lorenine dokumente u kojima piše da je ona kao dijete ostavljena na smetlištu, a Lorenu je u sirotište donijela baka, bogatašica Hortensia Armendariz. Ispočetka Sara želi pomoći Loreni da se suoči s bakom i zatraži svoja prava, no ubrzo mijenja plan i odluči preoteti joj mjesto u gastronomskom carstvu Armendariz. Ana Layevska (Lorena de la Cruz), Gabriel Soto (Alonso Ugarte), Carmen Becerra (Sara de la Cruz), Jorge Aravena (Ernesto Mendiola), María Rubio (Hortensia Armendáriz), Mike Biaggio (Chalo Carrasco)Potpuno nesvjesna svega što se događa, Lorena pronalazi posao kuharice u tvrtki svoje bake. Upozna mladog liječnika Alonsa i njih dvoje započnu romantičnu vezu.
Sara i Lorena neočekivano se susretnu u tvrtki i Lorenina stalna prisutnost razbjesni Saru. S vremenom Sara odluči uzeti sve što je Lorenino, uključujući i Alonsa i riješiti je se jednom zauvijek. Nakon što Lorena sazna da je Saru napustila baka, rasplače se i počne osjećati prezir prema Hortensiji. U međuvremenu, Hortensia nastoji izbjeći susret sa svima kojima je naudila. Nakon što Lorena otkrije prave Sarine namjere protiv nje, shvati da nikada nije u potpunosti poznavala osobu koju je voljela kao sestru. Unatoč slomljenom srcu hrabro će se oduprijeti izdaji, prijevari i okrutnosti. Pronaći će novu nadu s nekim za koga nikada nije mislila da će je zavoljeti.

Bilo je na kanalima:

HTV1  

PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.