SEZONA: 1

EPIZODA: 58

SADRžAJ

'Bez kočnica' donosi priču o revolucionarnim novostima! Hoće li početak travnja 2017. zlatnim slovima biti upisan u povijest automobila?
Sasvim običan radni dan. Ekipa emisije 'Bez kočnica' provela je dan na benzinskoj postaji koja je posebna po tome što na njoj rade samo žene.
Agresivnost na djelu. Deset godina nakon prve studije o tome koliko su agresivni hrvatski vozači, emisije 'Bez kočnica' otkriva što se u međuvremenu promijenilo.
Može li ekstremnije? Neki su probali jednom, nekima je to hobi, a ovim ljudima ozbiljan sport. Riječ je o padobranstvu, a gledatelji imaju priliku pogledati više ovom sportu u emisiji 'Bez kočnica'!
Najbolji mali auto? Ekipa emisije testirala je novu Mazdu 2 s posebnim paketom opreme. Gledatelji u ovotjednom izdanju 'Bez kočnica' imaju priliku doznati vrijedi li zaista koliko košta.
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kod nas doma (2017)

    image
    U novoj mozaičnoj emisiji Kod nas doma uživo od ponedjeljka do petka na Prvom programu HTV-a u svijet popularne kulture, glazbe, gastronomije, mode, hobija,...
  • Arhiv B

    image
  • Noé barátai (2021)

    image
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.