SEZONA: 1

EPIZODA: 54

SADRžAJ

Cassiano uzima Samucin rodni list u kojemu piše da mu je on otac. Rodrigo zamalo da nije srušio Amaralinu koja meditira na ulici. Ciro shvati da Rodriga zanima Amaralina i zafrkava ga. Cassiano zamoli Cira da mu posudi avion. Cassiano odlazi Albertovoj kući i kaže mu da je priznao Samucu. Alberto zamalo pregazi Samucu i Cassiana. Amaralina se prisjeća da joj je djed davao kovanice iz cijeloga svijeta kad bi joj ispao zub. Duque kaže Oliviji da je Amaralinin djed. Ona čuje taj razgovor. Juliano kaže Quirinu da je Natalia trudna. Natalia kaže isto to Carol. Djeca iz Udruge i dalje žive kod Viridiane. Samuca i Cassiano lete avionom. Cassiano primijeti tajno uzletište. Alberto odobri prodaju rudnika, a Helio mu kaže da je pogriješio.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.