poster

Draga neprijateljica

Querida Enemiga (2008)

drama, romantika | Meksiko

EPIZODA: 99

SADRžAJ

Ernesto radi za Saru i želi obavijestiti Lorenu što će kuhati, ali Lorena ne želi pročitati poruku jer to ne bi bilo u redu. Greta i Jimena lažiraju telefonski poziv kako bi pobudili Loreninu sumnju u Ernestove namjere. Maruja savjetuje Rossy da kaže Zulemi za trudnoću, ali Rossy ne želi. Omar ne može stati Zulemi pred oči kako bi joj rekao da živi s Gretom i odluči otići od nje. Greta zaprijeti da će se ubiti, ali, dakako, blefira. Omar je podrži u naumu da počini samoubojstvo i to odmah nakon njegovog izlaska iz stana. Greta, naravno, ne počini samoubojstvo. Homoseksualac Javier očaran je Brunom nakon što ih Fafy upozna, Sara se šali s Brunom i govori mu da se mora pretvarati kako Fafy ne bi ništa posumnjao. On se naljuti. Sara nazove Alonsa i on pristane na susret kako bi saznao koje su joj namjere, nakon toga posjeti Lorenu i ispriča joj novosti. Ernesto priprema jelovnik za profinjena nepca kakva tvornički radnici nemaju. Lorena će pripremiti nešto vrlo ukusno, slično domaćoj kuhinji. Lorena i Sara susretnu se oči u oči i Sara kaže Loreni da će je pobijediti.

Fotografije

Draga neprijateljicaDraga neprijateljica 02Draga neprijateljica 03Draga neprijateljica 04Draga neprijateljica 05Draga neprijateljica 06Draga neprijateljica 07Draga neprijateljica 08Draga neprijateljica 09Draga neprijateljica 10Draga neprijateljica 11Draga neprijateljica 12Draga neprijateljica 13Draga neprijateljica 14Draga neprijateljica 15

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.