SEZONA: 1

EPIZODA: 147

SADRžAJ

Jeste li ikada razmišljali o količini raznih kemikalija kojima smo svakodnevno okruženi? Razni spojevi isparavaju iz naših parketa, kemikalijama čistimo prozore, tjeramo insekte, pa nerijetko i tijelo mažemo losionima neprovjerenog sastava. Mlada Zagrepčanka Tena odlučila je više truda uložiti u izradu vlastitih, prirodnih sredstava za čišćenje i njegu tijela. Koliko je za to potrebno truda, volje, znanja pa i novca, saznajte u emisiji Zdravlje na kvadrat.
Radna mjesta u tvornicama poput čeličane, kotlovnice, kuhinje, ceste, bazena i plaže mjesta su na kojima može doći do toplinskog udara. On može nastupiti iznenada, ali i postepeno. Kako tada pomoći sebi ili osobi koja ga doživljava, otkrijte u emisiji.
Zimi nam je hladno, pa jedemo težu i kaloričnu hranu, a ljeti se to mijenja, pa prehranu okrenemo na lagane i manje obroke. Kako slagati ljetne jelovnike zna nutricionistica Vedrana Dučkić.
Ljetno sunce može biti neprijatelj koži na više načina. Osim što na njoj mogu nastati opekline, ona može biti i suha, ispucala te dehidrirana. U emisiji saznajte kako pravilno njegovati suhu kožu.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • Fresh Yoga

    image
    Every day, our wonderful yoga instructor Katy takes you through a series of exercises in a fresh and dynamic style. She even helps you wind-down after your...
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.