SEZONA: 3

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Odlučni otarasiti se monchhibuba jednom za svagda, Aikor smućka novu čaroliju koja će ih pretvoriti u kamen. Ali slučajno začara Kaurija koji se sada polako pretvara u golemu monchhibubu. Njegovi prijatelji moraju brzo pronaći protuotrov kojem je glavni sastojak slina agresivne bube koja je ni više ni manje nego Aikorova kućna ljubimica.
Voće gubi sjaj, a Sylvus koji je u simbiozi sa Stablom gubi vid. Voću može pomoći jedino kamen monchhibube. Ali Willow pogriješi te kamen uzmu gušteri i isišu mu svu energiju. Tri mora pronaći rješenje: bez kamena voće će izgubiti sjaj te djeca više neće sanjati slatke snove.
Policajac Capix nakon udisanja peluda s neobičnog cvijeta iznenada postane previše opušten. Willow ga mijenja dok ostali traže lijek. Ali mali Monchhichi previše ozbiljno shvati zadatak te umjesto da Stablo štiti, on ga ugrožava.

Fotografije

Pleme MonchhichiPleme MonchhichiPleme Monchhichi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Očaravajući prizori

    image
    Geometrijski oblici u boji okreću se i kreču uz ugodnu glazbu u pozadini.
  • Ding Dang Dong

    image
    Let’s enjoy all kinds of dances from around the world!
  • Cubie

    image
    Cubie je glavni šef gradilišta. Uvijek ima izvrsne ideje za nove zgrade. Njegovi prijatelji su razigrane i vesele kocke koje vole graditi, ali i puno izmišljati....
  • Albert objašnjava

    image
    Profesor Albert će vam pokazati kako funkcioniraju svakodnevne stvari.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.