Rukomet: Švicarska - Hrvatska

(2019)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2020. nastavljaju se u skupini 2, a u petom kolu Švicarska očekuje Hrvatsku. RTL uvijek vjerno prati Kauboje pa ćemo i novi susret naših reprezentativaca moći gledati u srijedu, 12. lipnja od 17:45 sati, najprije emisijom iz studija, u kojoj će nam uvod dati Marko Vargek i njegovi gosti - Goran Šprem i Valter Matošević, nakon čega slijedi prijenos uz komentare Filipa Brkića i Vlade Šole.
Nakon četiri kola, tj. pobjedom protiv Srbije u Zadru sredinom travnja Hrvatska je osigurala nastup na prvenstvu te se na ljestvici smjestila na vodeće mjestu sa sedam bodova. Slijedi Švicarska sa šest bodova, Srbija s dva te na posljednjem mjestu Belgija s jednim bodom.
Na otvaranju kvalifikacija u studenom prošle godine Hrvatska se već susrela sa Švicarskom te teže nego što se očekivalo došla do pobjede, s tim da su Švicarci na poluvremenu imali čak i gol prednosti. S obzirom na „tešku bitku“ u Gradskom vrtu, u Švicarskoj se može predvidjeti neizvjestan susret, mada Kauboji ovoga puta mogu nešto opuštenije pristupiti utakmici u Zugu, u Bossard Areni, s obzirom na „komotnu“ poziciju na tablici. No Hrvatska uvijek teži pobjedi tako da će Červarovi izabranici sigurno tražiti trijumf usred Švicarske, a izbornik predstavu dostojnu Hrvatske.

Fotografije

Rukomet: Švicarska - Hrvatska
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.