SADRŽAJ

Učenici osnovne škole u Brišniku kod Tomislavgrada dobili su novu sportsku dvoranu. Dio je to projekta potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini koju im pruža matična država.
U povodu dana općine Rovišće kod Bjelovara potpisana je Povelja o suradnji s općinom Prozor-Rama iz BiH. Kruna je to odnosa koji traju desetljećima.
Posjetili smo Hrvate u Podrinju: premda malobrojni, u Bijeljini i okolnim mjestima neumorno grade ozračje mira i razumijevanja.
Naša je ekipa bila u hercegovačkom mjestu Ravno na uprizorenju starih svadbenih običaja. Pogledajte kako su svatovi nekada uz pjesmu i na konjima odlazili po mladenku.

Fotografije

Pogled preko granice - Hrvati u BIHPogled preko granice - Hrvati u BIH

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Primitivno preživljavanje (2016)

  danas
  image
  Hazen Audel, instruktor za preživljavanje i vodič kroz divljinu, putuje na neka od najekstremnijih mjesta na svijetu. Izazovi ga guraju do krajnjih granica...
 • Generalka (2004)

  danas
  image
  Slavni dizajner Chips Foose stiže na male ekrane s serijom "Overhaulin'" - u kojoj će nam otkriti svoje do sada najuzbudljivije dizajne automobila. Osim...
 • Divlje stvari s Dominicom Monaghanom (2012)

  danas
  image
  U ovoj originalnoj putopisnoj seriji pratimo glumca Dominica Monaghana dok lovi najopasnija i najspektakularnija bića na planetu.
 • Neukroćena Rumunjska (2018)

  danas
  image
  Pridružite nam se na putu raznolikim svijetom prirode po Rumunjskoj. Otkrivamo kako biljke i životinje podnose oštru zimu da bi uživale u blagodatima i obilju...
TOP LISTE

Prijavi se