poster

Ovo je Srbija

Ovo je Srbija (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Đaci OŠ „Đura Jakšić" iz Ćuprije, u centru grada, organizuju humanitarni Vaskršnji bazar. Prikupljeni novac namenili su za lečenje bolesne nastavnice.
Već šest godina, stabla lipe i javora koje na ulazu u Kuršumliju sadi JKP Toplica, preko noći biva polomljeno. Ni ove godine policija nije uspela da uđe u trag počiniocima, a drvored je još jednom obnovljen.
Tehnička škola u Novom Pazaru obeležava vek postojanja. Osnovana kao zanatska, danas ima status stručne obrazovne srdnjoškolske ustanove sa 940 učenika i više od 130 zaposlenih.
U Jabuci se otvara Regionalna kancelarija Nacionalnog saveta Makedonaca i Udruženja Ilinden. Više o negovanju nacionalne kulture i tradicije Makedonaca u ovom banatskom selu u izveštaju Danice Jovanović.
Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta
Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku
Urednica emisije: Dragana Živojnović i Ivana Miljković
Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević

Fotografije

Ovo je SrbijaOvo je Srbija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik SBTV

    image
    Do toga dovodi angažiranost svih novinara i snimatelja oko praćenja dnevnih događaja, koji se u dnevniku, ovisno o važnosti, prezentiraju u trajanju dvije do tri...
  • Дньовнїк RT Vojvodina

    image
    Informativni program na ukrajinskom jeziku RT Vojvodine.
  • Reporters

    image
    An in-depth report by our senior reporters and team of correspondents from around the world.
  • Vesti

    image
    Budite prvi koji će saznati, u bilo kom trenutku tokom dana... Ekipa novinara i snimatelja iz cele Srbije... Domaće, inostrane, najnovije...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.