SEZONA: 1

EPIZODA: 30

SADRžAJ

Dobro došli u svijet fantazije gdje ljudi i čudovišta žive zajedno i sudjeluju u Monkart „Racing” ligi. Životni cilj svakog stanovnika je pobijediti u prestižnoj ligi jer oni najbolji primit će čast Monkart viteštva, a o tome svakoga dana sanja i 12-godišnji Jin. Jednoga dana Destro, zapovjednik vitezova, napada kraljevstvo i pokušava oženiti princezu Senu, koja bježi i nailazi na Jina koji joj spašava život. No njihov susret iz sna budi i čudovišnog zmaja Draka koji je bio skriven u Jinovu čarobnu maču. Sada Jin, Sena i njihova čudovišta počinju najuzbudljiviju avanturu kako bi spasili kraljevstvo.
'Monkart' je uzbudljiva južnokorejska animirana serija nastala 2017. godine u suradnji SAMG Animationa i Young Toysa, koja nas vodi u srednji vijek i fantastičan svijet kraljevstva Carmon, u kojem su viteštvo, hrabra borba i pobjeda glavni pokretači.

Fotografije

MonkartMonkart

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kalimero (2014)

    image
    Nepravda je što Kalimera tako dugo nije bilo, ali sada se vratio da otkrije i pokuša da reši probleme s kojima se susreće. Kalimero je i dalje jedino crno pile u...
  • Didy Baby

    image
    Priče o malim životinjama koje kroz igru uče kako pomagati jedna drugoj.
  • Meteojunaci (2020)

    image
    Šestero djece jednog dana otkriva da svojom supermoći može prizvati atmosferske pojave koje mogu zadirati u prirodu. Sada moraju naučiti upravljati svojim...
  • Bitz i Bob - I ti to možeš (2017)

    image
    You Can Do it Too! is a short that is shown in the end of the episode. It is about the projects from the show for the viewers to try them at home.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.