SADRžAJ

Ostojićevo je jedino naselje u Vojvodini gde žive Poljaci. Selo je osnovano pre osam vekova a prvi Poljaci stigli su u to mesto 1838. godine.
Muzička škola u Subotici već 150 godina stvara vrhunske muzičare. To je i jedina muzička škola u Srbiji koja ima dvojezičnu nastavu, na srpskom i mađarskom.
U Kučevu je počeo sa radom Centar za reciklažu otpada. Obezbeđen je posao za dvadesetak pripadnika romske nacionalnosti.
Autor i urednik emisije Gordana Jakovljević

Fotografije

Građanin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tura kulture

    image
    Kultura i kulturna scena u Hrvatskoj je zaista vrlo živahna. Nikako se ne može tvrditi da kulturni život prati gospodarske trendove. Upravo suprotno. Iako se na...
  • Connect the World (2010)

    image
    Connect the World vodeći je program vijesti i aktualnih događanja.
  • Tagesthemen (1978)

    image
    A German news show on the public television broadcaster ARD with the latest reports of the day in the fields of politics, economy, science, culture and sports as...
  • Global Business

    image
    Global Business is the flagship business show of CGTN English Channel, bringing you the latest economic data, business trends and policies.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.