poster

Glazbeni specijal: Sade i Lenny Kravitz Specijal

Glazbeni specijal (2011)

glazbeni | Hrvatska

Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

O svojim albumima govore Sade i Lenny Kravitz. Sade, među ostalim, o snimanju albuma "Soldier Of Love" kaže: "Snimanje albuma nije jednostavna stvar. Bolje je od kopanja rova, ali nije najjednostavniji posao, uvijek to zaboravim. Nisam nikada željela biti pjevačica, no na kraju sam postala pjevačica. Mislim da sam tijekom godina razvila vještine, no nikada nisam imala ambicije koje imaju mnogi pjevači i čini mi se da mi slava zbog toga na mnogo načina ne leži." Bilo kako bilo, bitno je da Sade i nakon svih ovih godina magnetski privlači svojim umijećima, posve unikatnim.
Lenny Kravitz o albumu "Black And White America" govori kroz priču o vinilnom izdanju albuma: "Odrastao sam slušajući albume... Album je kao slika, knjiga, skulptura, fotografija, umjetničko djelo. Danas smo se toliko udaljili od toga, zbog načina na koji gledamo na glazbu, albume, razdvajamo ih, kupimo samo pjesme koje želimo. Što je cool, ali razbija cjelinu umjetničkog djela, razbija kompletan izričaj. Omogućio sam ovo kako bih održao to živim, tako ja gledam na glazbu, to je bila moja misao vodilja kada sam snimao album."
Posebna atrakcija emisije jest kratki film Lennyja Kravitza, njegov prikaz kviza "Run For Money". Lenny Kravitz predstavlja se u višestrukim ulogama kao vrhunski komičar.
Autor i urednik: Ante Batinović

Fotografije

Glazbeni specijal: Sade i Lenny Kravitz SpecijalGlazbeni specijal: Sade i Lenny Kravitz SpecijalGlazbeni specijal: Sade i Lenny Kravitz SpecijalGlazbeni specijal: Sade i Lenny Kravitz Specijal

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Novi zvuk

    image
    Koji su to novi singlovi, saznajte u glazbenim minutama emisije Novi zvuk.
  • Tick Tack

    image
    Morning mix from the best Balkan hits.
  • Toxic Emotion

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
  • Top 25

    image
    Ljestvica top 25 pjesama na Jugoton televiziji!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.