poster

Romano Bolković - 1 na 1: prof.dr. Dragan Ljutić

Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

talk-show | Hrvatska

SADRžAJ

Prof. dr. Dragan Ljutić, bivši dekan Medicinskog fakulteta, izabran je nedavno za novog rektora Sveučilišta u Splitu. To je povod za razgovor o uspjehu i perspektivama Sveučilišta u Splitu, kao i odnosu našega društva i znanosti u najširem smislu. Bit će riječi o tome kako je Sveučilište u Splitu danas rangirano više od zagrebačkog na svjetskim ljestvicama; što znače adekvatni uvjeti o kojima se govori u rektorovom programu; ima li Sveučilište adekvatan profesorski kadar; što ima od mreže europskih sveučilišta čiji je dio; je li znanost moralni fenomen; kakav je odnos hrvatskog društva spram znanosti; kako otvoriti perspektivu mladim stručnjacima koji ovdje završavaju studij; što politika donosi znanosti; kolika je propulzivnost splitskog Sveučilišta te njegova povezanost s industrijom i koje su njegove perspektive.

Fotografije

Romano Bolković - 1 na 1: prof.dr. Dragan LjutićRomano Bolković - 1 na 1: prof.dr. Dragan LjutićRomano Bolković - 1 na 1: prof.dr. Dragan LjutićRomano Bolković - 1 na 1: prof.dr. Dragan LjutićRomano Bolković - 1 na 1: prof.dr. Dragan LjutićRomano Bolković - 1 na 1: prof.dr. Dragan LjutićRomano Bolković - 1 na 1: prof.dr. Dragan LjutićRomano Bolković - 1 na 1: prof.dr. Dragan Ljutić

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Catch Up

    image
    In Catch Up you can watch informal conversations with some of the best action sports athletes.
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • Signali

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.